Skip links

Implementatie consultant bij Lead Innovation

Als consultant bij monday.com ben je bekend met een van de meest snelgroeiende en populaire SaaS-oplossingen wereldwijd. Hoe geweldig is dat? Lead Innovation is een gecertificeerde partner van monday.com en samen zetten we ons elke dag in om het verschil te maken voor onze klanten. Voel je je op je plek in een jong, dynamisch en ambitieus team? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen? Als consultant beheer je zowel bestaande als nieuwe accounts en zorg je ervoor dat monday.com optimaal is afgestemd op de behoeften van de klant. Je werkt nauw samen met klanten om de tool precies naar hun wensen in te richten, terwijl je adviseert en zorgt dat deadlines en verwachtingen niet alleen worden gehaald, maar overtroffen. Je ontwerpt workflows, faciliteert de integratie van externe applicaties en benut de uitgebreide mogelijkheden van monday.com. De ervaring die je opdoet, gebruik je om de diensten van Lead Innovation verder te verfijnen.

Wie zijn wij? Lead Innovation specialiseert zich in dienstverlening rondom monday.com. Ons team is compact, divers qua leeftijd, ervaring en specialisme. Met een snelgroeiend klantenportfolio zijn we op zoek naar een nieuwe implementatieconsultant.

Wat bieden wij? Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarover we transparant met je in gesprek gaan. Ontdek zelf waarom Lead Innovation een geweldige werkgever is in onze platte organisatiestructuur, waar je veel ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wie zoeken wij? We denken aan iemand met:

  • Enige jaren ervaring in consultancy, implementatie, support en training;
  • Klantgerichtheid en uitstekende presentatievaardigheden;
  • Passie voor digitale transformatie en bedrijfsprocessen;
  • Sterke tijdmanagementvaardigheden en de capaciteit om meerdere projecten tegelijk te beheren;
  • Creatieve en collaboratieve instelling;
  • Vloeiendheid in Nederlands en Engels;
  • Ervaring met low-code platforms is een pré;

Ervaring met webontwikkelingsframeworks zoals JavaScript, HTML, of REST API’s is een plus, vooral als je geïnteresseerd bent in het bouwen van apps bovenop monday.com.

Laat je niet ontmoedigen als je niet aan alle criteria voldoet. We zijn vooral geïnteresseerd in je vaardigheden en potentieel.

Ben je bekend met monday.com of geïnteresseerd om als consultant aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Ook als je twijfelt of de rol bij je past, nodigen we je uit voor een gesprek, online of persoonlijk.